zondag 2 juni 2013

Welkom op mijn stempelblog

Dag iedereen,

Welkom op mijn stempelblog. Sinds kort ontdekte ik de producten van Stampin Up. Dit is een prachtig merk waarbij alles perfect op elkaar is afgestemd. En met alles, bedoel ik echt ALLES : inkt, cardstock, stempels, ponsen, mallen, en zo veel meer.

De eerste creatie die ik jullie laten zien, is een beterschapskaartje. Het is gemaakt met de stempelset Oh Whale, het papier is Summer Smooches. De wolkjes heb ik geembost met een wolkjesfolder uit mijn eigen collectie. Stampin Up heeft ook zo een embosfolder.

Wat vinden jullie ervan ? Ilse

5 opmerkingen:

 1. Hallo Ilse ,
  Bedankt voor de lieve reactie op mijn blog . Ik vind je eerste kaartje al veelbelovend en kijk er naar uit binnenkort meer van jou te kunnen zien . Ik ben bij deze je eerste volgster !!!! ;-)
  Groetjes
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Ilse,

  Bedankt voor je reactie op mijn blog. Altijd leuk dat er mensen een reactie achterlaten. Veel succes met je nieuwe blog!! het ziet er alvast veelbelovend uit. Liefs, Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ilse,

  Leuk kaartje heb je gemaakt! Bedankt om volger te worden! Ben ineens bij jou ook volger geworden!
  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor je reactie op mijn blog, altijd leuk! Ik ben maar ineens volger geworden bij jou. Je eerste kaartje is in elk geval al veelbelovend. Benieuwd naar meer.
  Groetjes, Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt Ilse voor je reactie op mijn blog, ben even naar jou blog gaan gaan en heb je tegelijkertijd maar ineens volger van jou blog gemaakt.
  Mooi kaartje heb je gemaakt
  Els

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een berichtje achter te laten, ik vind het heel leuk om te lezen.
Liefs,
Ilse